Usi culisante cu ridicare

Producatorul de ferestre si usi culisante cu ridicare SUKI va ofera ferestre si usi culisante cu ridicare, usi culisante cu ridicare tip HST realizate sisteme de profile din PVC REHAU seria GENEO, feronerie G-U, sticla termoizolanta termopan sau tripan cu 2 sau 3 foi de sticla si grosime de pana la 53mm cu bagheta warmedge. Solutii moderne de ferestre si usi culisante cu ridicare ce se integreaza perfect in arhitecturile moderne si asigura performante ridicate in cea ce priveste transferul termic si fonic, fiabilitate si rezistenta in timp.

Usile culisante cu ridicare sunt ideale pentru inchiderea de spatii largi deoarece pot avea dimensiuni mari. Sunt ideale ca usi de balcon, usi de terasa, usi pentru sere, usi pentru living.

Ambalare

Culisante cu ridicare - ambalareFie că sunt livrate către firme partenere sau direct către end-useri, în România sau în alte ţări, ambalarea reprezintă un aspect extrem de important pentru protejarea sistemelor de uşi culisante cu ridicare, atât în timpul transportului cât şi în faza de montaj.


Sistemele SUKI HST se pot livra fie demontate, caz în care sunt însoţite de instrucţiuni de asamblare, fie întregi, în funcţie de dimensiuni şi de solicitările clienţilor.
 

Ambalarea se face cu materiale şi maşini specializate, ceea ce asigură integritatea produsului pe traseul fabrică – beneficiar.

Str. Agromec nr. 3, Moara Vlăsiei, Ilfov
(+4) 0740.111.613
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Produsele noastre au cel mai bun raport calitate/preț.
Convinge-te acum!

Cere o ofertă de preț!
Vrei sfatul unui specialist?
Trimite numărul de telefon și te vom suna noi.

Nu ați introdus datele solicitate!