Usi culisante cu ridicare

Producatorul de ferestre si usi culisante cu ridicare SUKI va ofera ferestre si usi culisante cu ridicare, usi culisante cu ridicare tip HST realizate sisteme de profile din PVC REHAU seria GENEO, feronerie G-U, sticla termoizolanta termopan sau tripan cu 2 sau 3 foi de sticla si grosime de pana la 53mm cu bagheta warmedge. Solutii moderne de ferestre si usi culisante cu ridicare ce se integreaza perfect in arhitecturile moderne si asigura performante ridicate in cea ce priveste transferul termic si fonic, fiabilitate si rezistenta in timp.

Usile culisante cu ridicare sunt ideale pentru inchiderea de spatii largi deoarece pot avea dimensiuni mari. Sunt ideale ca usi de balcon, usi de terasa, usi pentru sere, usi pentru living.

Clienți finali - avantaje

Casele speciale au nevoie de uşi culisante cu ridicare SUKI. E nevoie ca sistemele de uşi/ferestre complexe să fie măsurate, executate şi montate de profesionişti.
Începând de la faza de proiectare, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a obţine un produs perfect adaptat nevoilor voastre.


Avantajele achiziţiei unor uşi culisante cu ridicare SUKI sunt următoarele:

  • cele mai bune preţuri din piaţă raportate la calitatea produsului final
  • termene de execuţie mult mai rapide decât în cazul altor producători - 7 zile pentru culorile în stoc şi 12 zile pentru culorile la comandă
  • estimare rapida a pretului datorita configuratorului de pe site
  • măsurători şi montaj efectuate de echipe specializate
  • posibilitatea echipării cu accesorii suplimentare, sisteme de protecţie la închidere, sisteme de ventilare şi antiinsecte, automatizări
Str. Agromec nr. 3, Moara Vlăsiei, Ilfov
(+4) 0740.111.613
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Produsele noastre au cel mai bun raport calitate/preț.
Convinge-te acum!

Cere o ofertă de preț!
Vrei sfatul unui specialist?
Trimite numărul de telefon și te vom suna noi.

Nu ați introdus datele solicitate!