Usi culisante cu ridicare

Producatorul de ferestre si usi culisante cu ridicare SUKI va ofera ferestre si usi culisante cu ridicare, usi culisante cu ridicare tip HST realizate sisteme de profile din PVC REHAU seria GENEO, feronerie G-U, sticla termoizolanta termopan sau tripan cu 2 sau 3 foi de sticla si grosime de pana la 53mm cu bagheta warmedge. Solutii moderne de ferestre si usi culisante cu ridicare ce se integreaza perfect in arhitecturile moderne si asigura performante ridicate in cea ce priveste transferul termic si fonic, fiabilitate si rezistenta in timp.

Usile culisante cu ridicare sunt ideale pentru inchiderea de spatii largi deoarece pot avea dimensiuni mari. Sunt ideale ca usi de balcon, usi de terasa, usi pentru sere, usi pentru living.

Montaj

Montaj usi culisante

În cazul clienţilor finali, putem asigura montajul profesional al sistemelor HST.

Echipele specializate, cu experienţa îndelungată în montarea acestui tip de uşi, asigură un montaj adecvat celor mai exigente cerinţe ale clienţilor.

Fie că discutăm de construcţii noi, fie de renovări, montajul se realizează respectând toate standardele si prescriptiile furnizorilor de sistem, atât în ce priveşte asamblarea produsului, montajul propriu-zis cât şi ajustările finale.

Puteţi beneficia de garanţia SUKI apelând la montajul profesional pe care îl oferim.

Str. Agromec nr. 3, Moara Vlăsiei, Ilfov
(+4) 0740.111.613
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Produsele noastre au cel mai bun raport calitate/preț.
Convinge-te acum!

Cere o ofertă de preț!
Vrei sfatul unui specialist?
Trimite numărul de telefon și te vom suna noi.

Nu ați introdus datele solicitate!