Usi culisante cu ridicare

Producatorul de ferestre si usi culisante cu ridicare SUKI va ofera ferestre si usi culisante cu ridicare, usi culisante cu ridicare tip HST realizate sisteme de profile din PVC REHAU seria GENEO, feronerie G-U, sticla termoizolanta termopan sau tripan cu 2 sau 3 foi de sticla si grosime de pana la 53mm cu bagheta warmedge. Solutii moderne de ferestre si usi culisante cu ridicare ce se integreaza perfect in arhitecturile moderne si asigura performante ridicate in cea ce priveste transferul termic si fonic, fiabilitate si rezistenta in timp.

Usile culisante cu ridicare sunt ideale pentru inchiderea de spatii largi deoarece pot avea dimensiuni mari. Sunt ideale ca usi de balcon, usi de terasa, usi pentru sere, usi pentru living.

Sticlă termoizolantă

Geam termoizolant

 

Sistemele de uşi culisante cu ridicare SUKI permit o grosime a pachetului de sticlă termoizolantă de până la 53 mm.

Acest aspect oferă mai multe avantaje directe:

  • utilizarea exclusivă a sistemelor de geam triplex (tripan)
  • posibilitatea utilizării de sticle de siguranţă, laminate sau securizate, un aspect extrem de important datorită dimensiunilor generoase ale suprafeţelor vitrate
  • o foarte buna rezistență termică a vitrajelor, datorită performanțelor termice a sticlelor folosite combinate cu materialele și tehnologia warmedge.
Str. Agromec nr. 3, Moara Vlăsiei, Ilfov
(+4) 0740.111.613
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Produsele noastre au cel mai bun raport calitate/preț.
Convinge-te acum!

Cere o ofertă de preț!
Vrei sfatul unui specialist?
Trimite numărul de telefon și te vom suna noi.

Nu ați introdus datele solicitate!