Fabrica de uși culisante cu ridicare SUKI

0
ani de experiență
0
de sisteme produse anual
0
clienți din peste 15 țări

Fabrica de ferestre SUKI dispune de o secţie specializată pentru producţia de sisteme de uşi culisante cu ridicare. Personalul specializat, dotarea specifică, stocurile permanente de materiale în cantităţi mari, ne oferă posibilitatea de a livra astfel de sisteme în cel mai scurt timp, în cantităţile solicitate şi la cel mai înalt nivel de calitate. Experienţa acumulată se reflectă în produsul final, produs care răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor.

Fabrica de ferestre este dotată cu tehnologie germană - utilaje Urban - iar întregul proces de producţie este controlat de softul specializat Klaes
termopane REHAUDiversitatea şi complexitatea produselor executate în fabricile noastre stă mărturie a competenţei şi expertizei celor cca 50 de tehnicieni şi specialişti care lucrează direct în producţie.

Controlul continuu al calităţii, testările periodice, auditurile tehnice efectuate de specialişti din afara companiei şi feedback-ul permanent al clienţilor noştri sunt vectorii performanţei şi menţinerii unui nivel de top al produselor noastre

PARTENERI

Partenerii noştri sunt nume consacrate în domeniul producţiei de sisteme pentru ferestre şi uşi din PVC sau aluminiu, geam termoizolant, rulouri, obloane, glafuri şi pervaze.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
© 2023 Fereastra SUKI. Toate drepturile rezervate.