Servicii

Alături de partenerii și clienții noștri
de la proiectăre până la montaj!
Image

Consultanță și consiliere

Serviciile de consultanță specializată în domeniul ușilor culisate cu ridicare sunt adresate tuturor celor interesati: cllienți, arhitecți, proiectanți și designeri care își doresc să implementeze cu succes orice tip de proiect. Expertiza specialiștilor noștri te va ajuta să iei o decizie.
Image

Ambalare

Fie că sunt livrate către firme partenere sau direct către end-useri, în România sau în alte ţări, ambalarea reprezintă un aspect extrem de important pentru protejarea sistemelor de uşi culisante cu ridicare, atât în timpul transportului cât şi în faza de montaj.

Sistemele SUKI HST se pot livra fie demontate, caz în care sunt însoţite de instrucţiuni de asamblare usi culisante hst fie întregi, în funcţie de dimensiuni şi de solicitările clienţilor.

Ambalarea se face cu materiale şi maşini specializate, ceea ce asigură integritatea produsului pe traseul fabrică – beneficiar.

Image

Transport

La cerere putem asigura transportul produselor direct în şantier sau în depozitele partenerilor.
Parcul auto propriu ne permite livrări rapide, în condiţii de siguranţă, chiar şi a ansamblelor de uşi agabaritice.
Astfel, eventualele defecte care pot apărea pe traseul fabrică – beneficiar sunt excluse.
Image

Montaj

În cazul clienţilor finali, putem asigura montajul profesional al sistemelor HST.

Echipele specializate, cu experienţa îndelungată în montarea acestui tip de uşi, asigură un montaj adecvat celor mai exigente cerinţe ale clienţilor.

Fie că discutăm de construcţii noi, fie de renovări, montajul se realizează respectând toate standardele si prescriptiile furnizorilor de sistem, atât în ce priveşte asamblarea produsului, montajul propriu-zis cât şi ajustările finale.

Puteţi beneficia de garanţia SUKI apelând la montajul profesional pe care îl oferim.

© 2023 Fereastra SUKI. Toate drepturile rezervate.